Krillolie 90 cap

Krillolie 90 cap

 36,71

Bij gebruik van Krill olie bent u verzekerd van voldoende inname van omega 3 vetzuren

Uitverkocht

Beschrijving

Krill Olie
Krill is een zeekreeftje van ongeveer 3 cm lang en leeft in de zeeën rondom Antarctica. Krill eet algen die rijk zijn aan omega-3 rijke wordt op zijn beurt opgegeten door vissen. Hierdoor zijn ook vissen een bron van omega-3 vetzuren. Krill staat onderaan in de voedselketen en wordt gevangen in de schone wateren rondom Antarctica. Krill olie is hierdoor vrij van kwik, PCB’s, zware metalen en andere toxines.

Bovendien is het duurzaam en milieuvriendelijk. Krill is een goed voorbeeld van een vernieuwbare voedselbron. Krill behoort met zijn vierhonderd miljoen ton zelfs tot de grootste biomassa in de oceaan. Overbevissing speelt bij het produceren van Krill olie geen rol, mede door de grote beschikbare hoeveelheden, vangstquota’s en de snelle regeneratiecapaciteit van Krill. De vangstquota is op dit moment vastgesteld op vier miljoen ton per jaar. Doordat krillvissers met speciale netten en vangstmethoden werken, sparen ze de andere oceaanbewoners.

Capsule:
bovine gelatine, sorbitol, glycerol, water, vanille.

Dit product is vrij van suiker, keukenzout, gist, saccharose, gluten, dierlijke bestanddelen, soja, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zetmeel of melkbestanddelen.

Aanbevolen dosering:
1 tot 2 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd door een deskundige. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl, maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaren op een droge, donkere plaats bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten het bereik van kinderen. Samenstelling per capsule: Inhoud
Ingrediënten
Fosfolipiden 200 mg
Omega 3 110 mg
EPA 60 mg
DHA 27,5 mg
Astaxanthine 40 mcg
Omega 6 <10 mg
Omega 9 40 mg
Vitamine A 66 IE (40 mcg)
Vitamine E 0,15 IE (200 mcg)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krillolie 90 cap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *